+
IRREĠISTRA HAWN biex tirċievi l-aħħar aġġornamenti minn TVM
Filgħodu
06:00
15min
06:30
30min
07:00
15min
TVAM News
07:15
60min
07:45
30min
08:15
15min
TVAM News
08:30
30min
09:00
30min
MEA
09:30
30min
10:00
30min
UMANI tal-lum jitratta l-istorja ta' Benny Casha li ħalliena fit-13 ta' Frar li għadda ta' 48 sena b'attakk ta' qalb. Benny ħalliena ħabta u sabta u warajh ħalla lil martu Angie, u lit-tlett uliedu, Mariah, Keith, u Luke. Bosta atturi fosthom tal-Bronk Productions, jitkellemu dwar kif il-mewt tiegħu kienet ta' xokk kbir. F'UMANI jitkellmu nies qrib tiegħu fosthom familtu, u sħabu fosthom Tonio Vella magħruf bħala l-Majsi u Joseph Borg magħruf bħala Ġorġ tad-Downuts. UMANI bi produzzjoni u preżentazzjoni tal-ġurnalista Maria Muscat.
10:30
30min
11:00
60min
Wara nofsinhar
12:15
30min
12:45
195min
16:00
5min
Aħbarijiet fil-qosor
16:05
10min
Tertuqa – Trailers ta’ films fiċ-ċinemas
16:15
60min
Il-programm qed juri dar li d-disinn taghha sar minn meta kienet art u saqaf. Din inqasmet fi tlett programmi. F'dan il-prog. ser naraw l-intrata it-tarag ghal fuq u l-kurutur. Jiehud sehem, bhas-soltu NOEL BARTOLO, id-disinjatur tal-programm, ITALO FINO jitkellem dwar kcejjen, MICHAEL BRIFFA jitkellem dwar aperturi tal-PVC. Fid-dar JOSEPH SPITERI jitkellem dwar id-dwal li saru fiiha u kif ukoll LOURDES CAMILLERI titkellem dwar l-ornamenti li ghazlet biex issebbah id-dar.
17:15
30min
17:45
30min
Filgħaxija
18:00
15min
Aħbarijiet fil-qosor
18:15
45min
Ian jurina l-evoluzzjoni tal-music players, mill-boomboxes għall-iPods! Urejna l-iPhone 11 ġdid fjamant u wrejna JBL speakers li sibna fl-IFA 2019.
19:00
45min
19:45
5min
20:47
3min
Tertuqa – Trailers ta’ films fiċ-ċinemas
22:00
5min
tvm.com.mt News headlines
22:05
40min
22:30
30min
Anton Grasso. Mingħajr ebda dubju huwa wieħed mill aħjar awturi u l-aqwa kittieb tal-istejjer tal-biża’ f’Malta. Ippublika l-ewwel ktieb ta’ stejjer tal-biża’ bil-Malti li fl-1975 ...meta kellu biss 23 sena u sa issa ġew iġġublikati 53 kotba.
23:15
10min
Aħbarijiet fil-qosor
23:15
10min
23:25
30min