+
IRREĠISTRA HAWN biex tirċievi l-aħħar aġġornamenti minn TVM
Filgħodu
07:30
60min
08:00
30min
08:30
60min
10:30
30min
11:00
30min
11:30
30min
Wara nofsinhar
13:15
75min
14:45
30min
15:15
30min
16:00
60min
It-tmien Programm ta' Luxdesign huwa proġett ieħor ta' dar li ser jitqassam f'żewġ programmi. Din id-darba wkoll ser nibdew mill-intrata tal-post u l-upgrade li sar f'din l-ewwel parti tal-programm. Jieħdu sehem ukoll ANTOINE BONELLO, li ser jitkellem dwar proofing tal-bejt tal-Knisja ta' Lourdes f'Raħal Ġdid. JOSEPH SPITERI ser jagħti informazzjoni dwar INTEGRATED LIGHTS. HERBERT BEZZINA jitkellem dwar tapiti naturali. SILVAIN VELLA ser juri lit-telespettaturi dekorazzjonijiet għall-Milied.
17:15
15min
Filgħaxija
18:30
10min
18:30
15min
18:30
15min
18:45
5min
19:15
15min
19:30
15min
20:00
15min
20:15
30min
20:45
45min
22:00
5min
22:05
40min